Anthonn

casestories-blog

Din historie i bevægelse

Der er mange måder at fortælle historier på, og det nyeste skud på stammen er noget vi kalder for motion design. Motion Design er en digital teknik, som kombinere billeder, ord, lyd og video til at fortælle historier og budskaber på en let forståelig måde.

Mange har oplevet at sidde med en alt for lang power-point, som hurtig blev uinteressant og kedelig. Det som motion design kan, er at engagere brugeren gennem en visuel oplevelse, der gør at de forstår og husker den. Den visuelle kommunikation foregår typisk på en let legende måde, som en tegnefilm, der gør hver historie får sin egen ”krølle”.

For kunden betyder det, at de har en film, der kort og præcist kan fortælle deres historie og som de altid kan have klar til næste præsentation.

anthonn anthonn