Anthonn

casestories-blog

Morgendagens produktbilleder bliver lavet på computeren

LINAKs visuelle røde tråd

LINAKsom en af de største innovative virksomheder i Danmark, har valgt at få 3D visualiseret/computer-tegnet deres fremtidige produkter. Problemstillingen lå i, at de havde brug for en fleksibel måde at lave deres produkt billeder, uden at skulle bruge meget af deres tid i fotostudie. Derudover havde de brug for at strømline deres visuelle udtryk for deres produkter, hvilket betød at de skulle have identiske kameravinkler, lys mm. på alle deres billeder.

I modsætning til en fotograf er vi ikke bundet af fysiske rammer, som gjorde at vi hurtigt kunne fremstille de samme billeder med perfektionisme. Ind videre kunne vi producere billeder, der ikke var mulige med et kamera, så vi kunne imødekomme alle behov LINAK havde.   

Efterfulgt at vores første projekt i 2014 har LINAK siden fået lavet alle deres billeder computer tegnet – alt i mens de har kunne sidde i deres hovedsæde på Als. Processen er blevet optimeret så meget, at de nu blot kan sende arbejdsfiler hvorefter vi kan have et færdig produkt færdig inde for få timer.

Fotografi opimod 3D-visualiseret model

Fotografi opimod 3D-visualiseret model

Jannek Dam