Anthonn

BLOG

Universitetssygehus Køge

C.F. Møllers konkurrence-vinder film.
Universitetssygehus Køge (USK) er en udvidelse af det eksisterende Køge Sygehus, der får tredoblet arealet til i alt 177.000 m². Projektet tager afsæt i det eksisterende sygehus overskuelige opbygning omkring et enkelt, overordnet trafiksystem og grønne, uformelle gårdhaver og opholdsrum. 
Grønne omgivelser, rigeligt med dagslys, gårdhaver, grønne tage og udsigt er vigtige elementer i tanken om helende arkitektur. 

Ligeså meget som det var en var en udfordrende opgave for os var det også et super spændende projekt at være en del af. Vi fik mulighed for at gøre noget, vi ikke har gjort før i forhold til kamera animationer kombineret med stemningsfulde elementer i landskabet og arkitektur.

 

 

 

Klient: CF. Møller

Klient Hjemmeside: http://www.cfmoller.com/